[dropcap style=”font-size: 60px; color: #196F7C;”] T [/dropcap]ropea Properties is een Nederlandse / Italiaanse projectontwikkelaar / makelaar. Aan de ene kant hebben wij een typische Nederlandse mentaliteit, duidelijke informatie en afspraken nakomen is voor ons vanzelfsprekend. Aan de andere kant zijn wij bekend met de Zuid–Italiaanse cultuur en lokale markt en hebben wij een sterk en betrouwbaar netwerk opgebouwd waardoor wij garant kunnen staan voor snelheid, kwaliteit, en zekerheid.
Overtuigd als wij zijn van de enorme potentie van dit gebied hebben wij eigenlijk maar één doel en dat is U als klant te laten kennis maken met dit werkelijk schitterende gebied en U bijstaan bij het ontdekken van de vele mogelijkheden.

Onze filosofie

Bij Tropea Properties stelt men het belang van de klant voorop. Onze hele aanpak is er op gericht de klant zo goed mogelijk te begeleiden. Onze uitgangspunten zijn:

Vertrouwen

Wij doen graag zaken op ’n rustige en duidelijke wijze, u kunt met alle vragen bij ons terecht en zullen u begeleiden bij elke stap van de aankoop. Wij zijn erbij gedurende de bezichtigingreis, het tekenen, bij de hypotheekaanvraag en bij de gehele juridische afhandeling. Zelfs bij het betrekken van uw huis helpen wij u.

Kwaliteit

De woningen die wij verkopen op al onze locaties, voldoen allemaal aan de hoogste kwaliteitsnormen. Wij verzekeren ons ervan dat we alleen in zee gaan met die partners die aan onze maatstaven voldoen.

Zekerheid

Tropea Properties stelt zich ten doel, door zijn bekendheid met de Zuid-Italiaanse cultuur en lokale markt en zijn betrouwbaar netwerk, dat alle afspraken en verwachtingen die u heeft met en van ons, of onze partners, worden nagekomen binnen de afgeproken termijnen. Wij staan garant voor snelheid, kwaliteit en zekerheid.